31 Aralık 2013 Salı

MUSMUTLU YILLARRR

Yeni yıl bu kez sahiden yepyeni olsun.  Bütün güzellikler abartılı olsun.  Büyük aşk, sahicisinden arkadaşlık, çok bi para, sağlık, mutluluk,huzur... Hala kedisi olmayanların da kedisi olsun:)
Mutlu, musmutlu, yepisyeni bir yıl olsun. 




4 yorum:

  1. Harika dilekleriniz için biraz geç de olsa çok teşekkürler! Sizin de yılınız mutlu, sağlıklı, huzurlu, hep sevdiklerinizle beraber geçsin! Sevgilerle!

    YanıtlaSil
  2. Ah arkadaşım sen nerdesinnnn????? Kaç yıl olmuş:((( istatistik sayfamda bazen senin gibi bloğunu hiç güncellemeyen arkadaşlarıma rastlıyorum nasıl seviniyorum, çok özledim seni de, minnoş'u da, umarım dönersin güzel sayfana. Sevgilerimle. :)

    YanıtlaSil
  3. Kötü kredi notumla evimi satın almak üzereyken endişeliydim. Bankamdan aldığım kredi reddedildi ve alamadım. Bir arkadaşıma açıkladım, sonra beni tüm zamanların en büyük adamı (Bay Benjamin Lee) ile tanıştırdı. Sorunumu ona mailine bir mesaj göndererek anlattım ve 3 iş günü içinde her şeyi çözmeme yardımcı oldu. İşimi büyütmek için de kullandığım evim için bana 3.000.000,00 Euro kredi verdi. Tanrı onu korusun! Bir grup yatırımcı ile çalışan Bay Benjamin Lee'den hızlı bir kredi için başvurabilirsiniz .. O, internetin her yerinde herkesin bahsettiği sihirbazdır ... 247officedept@gmail.com adresinden Mail yoluyla ona ulaşın.

    YanıtlaSil