16 Ekim 2007 Salı

KIŞ GELİYOR YAVAŞTAN

Pembe Polarım çıktı dolaptan. Öncesinde evde bir patırdı. Gene beni odaya kapatıp bir sürü patırtı yaptılar, bi çıktım ki, salona halılar serilmiş, en kötüsü de masa örtüsü.Ben sevmem yenilikleri. Bi kapris yaptım, bi huysuzlandım. Belki de ondan pembe polar battaniyemi çıkardılar, çok severim onu. Tabi bi de güzelim ya, hangi resmimi basacağını şaşırdı bizimki, hepsini birden bastı :))


Resim basamadım, telekom işçileri grevdeymiş, ondan olabilirmiş. Sonra basarız. Telekom çalışanları yeter ki grevi tez elden, birlik içinde, istediklerini alarak bitirsinler.
(Azim demir ilişkisi her daim geçerlidir : )) ekledim işte)



11 yorum:

  1. Azim-demir ilişkisi ha!:))
    Bu arada poların üstünde nasılda güzel uyuyor.

    YanıtlaSil
  2. evettt, çok sever onu biliyorsun.

    YanıtlaSil
  3. kedi olsaydim...yatsaydim uzansaydim...iyi olurdu...dinlenirdim...sicacik bir evde...sicacik bir sahiple!

    YanıtlaSil
  4. Sevgili ayci,
    Ben de sık sık aynı şeyi düşlüyorum. Vintage'nin bloğundaydı sanırım, bir yorumda biz kadınların kedilerden öğreneceği çok şey var deniyordu; 'bu evdeki herşey benim. Ben istediğim zaman beni sevmek zorundasın yoksa patiyi yersin. İstemediğim zaman zor seversin yine patiyi yersin' Bizim Minnoş ta bu ehlikeyif ve özgür ruhun iyi bir temsilcisi.
    Sevgiyle : ))

    YanıtlaSil
  5. amaan aman ne de yakışmış pembelerin içine annesi.maşallah..))
    ve o kadar işte ,her şey onlar ne zaman isterse o zaman olur. yoksa patiyi yeriz.

    ama bizim Julia hep hep hep istiyor. yemekten vazgeçiyor,sevilmek için.:)))

    YanıtlaSil
  6. Canım Minnoş senin huysuzluğunu yerim:) Annesiii bi kere de o pembe poları koltuğun üstüne tümüyle ört de çek.. sadece örtü, Minnoş ve onun pembe burnusu olsun fotoda. Hadi lütfenn:)

    YanıtlaSil
  7. Sevgili Paticikler,
    Ben de öyle sevgi arsızı bir kedi isterdim ama şansıma cadı kız çıktı. Gece uykum kaçtı yalvardım zilliye gel kucağımda uyu bana da bulaşır diye, gelmedi.Bu sabah evden çıkmadan önceki son beş dakikamı çay içerek haberleri izliyordum kii, geldi göğsüme yattı. Çay da kaldı tabi :)
    Sevgili Ayşen,
    Burun battaniye uyumunu ben de çok sevdim :) Bu haftasonu deniyeceğim ama o kadar zor ki. Minnoş resimlerinin tamamı doğal görüntüler, gene de deniyeceğim.

    YanıtlaSil
  8. Benimkiler de soğuk hava muhabbetlerine takılmaya başladılar. Battaniye altına saklanmaklar, küçük sepetlerde simit şekline geçmekler, nereden güneş sızacaksa içeri o saatte orada hazır olmaklar filaaaan. Bizim aile sizin aileyi buuus eder.

    YanıtlaSil
  9. Sevgili Oya,
    Havaların serinlemesinden en büyük beklentim bizim zillinin gece benimle uyuması, yavruyken yaptığı gibi, bakalım.
    Öpüyorus sizi

    YanıtlaSil
  10. çok güzel çok:)evet bu kedilerin polar düşkünlüğü de ilginç bizim de kışlıklarla birlikte dolaptan çıktı polarlar onlardan sıra gelip de üstümüze örtemiyoruz:)pembe polarında rengini kıskandım laf aramızda:)pamuğun ıslak burnundan öpüyorum..

    YanıtlaSil
  11. Sevgili Pisilya,
    Biz de seninkiler öpüyor, o kocamanı mıncıklıyorus bolcana :)

    YanıtlaSil