9 Kasım 2007 Cuma

Bİ DAHA YAPMAM AMA : )

Dün yüzüğün telleri gözüme batmıştı akşam söktüm yeniden yaptım ama yakından bakınca gene görünüyo ama napiimmmm... Bi daha da sökemem artık, bölecene takarım.
Alttaki de yaparken elimin ayarını kaçırdıklarımdan, biraz kocaman olmakla beraber ben de kocamanım, yakıştı : )




Posted by Picasa

5 yorum:

  1. Arkadaş ile beraber baktık,beğendik.çok güzel olmuşlar.

    YanıtlaSil
  2. simdi ben yüzük hastasiyim...gecenlerde bir tane daha aldim...41 tane oldu...masallah diyelim, sayi uygunken!

    YanıtlaSil
  3. Sevgili Boncukçu,
    Keyifsizliğinin nedeni her ne ise dilerim geçmiştir. Geçmediyse de Minnoş'una sarıl bol bol, fırsatı değerlendirrr:)) Ben de öyle yapıyorum "nerdeymiş benim tansiyon ilaçlarım" diyerekten ama zilliler her zaman kucakta durmuyorlar ki:)
    Yüzüklerin hoş olmuş ellerine sağlık. Ama kedili broş sözünü unutmadık yanii sen yap da biz de kopiş çekelim senden.. sonra da artık çantaların, kazakların, evin bilumum köşelerine takarız da görenler ne der artık bilmem :))

    YanıtlaSil
  4. kedısı olan ınsan sıkıntı yasamaz:) ben ne zaman uzgun olsam jaws yanımdan ayrılmaz.. yazın tek basıma kalırken cok korkuyordum . o sıcaga ragmen koyun koyuna yatıyorduk oglumla. azıcık sesımı mı yukselttım hemen gelır. ben haksızsam benı ısırır:P

    ben yesıllıgı yuzugu cok begendım cok yakısmıs renklerın uyumu.ellerınıze saglık. dedıgınız gıbı son rotuslarla daha guzel gorunmus ılk yuzukte.. ya bu tellerden soyle suslu puslu tasma yapılır mı ya da kuyruga spıral seklınde solanacak bır sey :))

    YanıtlaSil
  5. Sevgili Ayçi,
    Ben takamazdım kırkından sonra yapmaya başlayınca mecburen takıyorum : ))
    Sevgili Ayşen ve Sevgili Yass,
    Kedikodu yazarı Sevgili Naz, kedisi Bandit için 'tüylü prozac' demişti ya, benimki de öyle. Hep koynumda bu aralar.

    YanıtlaSil