18 Temmuz 2008 Cuma

RENK RENK KOLYELER


Egdoneden özendim spiral kolye yaptım. Olmuş mu:)




Sakagun, kendi tasarımı olan bu düğüme Sakagun Örgüsü ismini vermiş. Tabii floşları keserken pintilik edip kısa tutunca benim kolye de biraz kısa oldu. Bu modeli, çok sevdim ve renk renk yaptım. Yapılışı burada http://www.takikulubu.com/forum2/forum_posts.asp?TID=523 .


Bir daha fringe mi asla :))

3 yorum:

  1. Sevgili Boncukçu, "Olmuş mu?" diye sormana gerek yok. Zira nefis olmuşlar. Özellikle incili spiral kolye ile Sakagun örgüsü süper... Bayıldım bayıldım... İşten ayrılıp gece gündüz boncuk dizmek istiyorum ama mümkünatı yok:)Boncuk aşkına...Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  2. selam ben fringe kolyeni çok beğendim haksızlık etme kendine.. buarada şöyle bir kitap var scanli nette gezerken varvaranın.. işine yara umarım sevgiler http://picasaweb.google.com/kylts225/CoralingTechniqueVarvara

    YanıtlaSil
  3. Sevgili Egdone,
    Ben emekli olduummm:) Ama bir açmaza giriyor insan habire yapmak iyi de zamanla yığılıyorlar, neyse bir kısmını baharda bir kermese bağışlayıp kurtuldum :)
    Sevgili İzsürücü, çok teşekkürler. Ben de bakmıştım oraya. Zaten boncuk (Bi de diyet:)) konusunda sözümü tutamam. Bi daha deneyeceğim, boncuklar hazır.

    YanıtlaSil