13 Ağustos 2008 Çarşamba

YOLLARDA

Önce doğu karadenize memlekete gittim. Çok çok olmuş gitmeyeli. Sahil yolu bütün doğu karadenizi denizden koparmış. İlçe merkezleri pek betonlanmış ama neyse ki dağlar yemyeşil duruyor. Görüntüleri Ankara'ya döndüğümde aktarırım. Özellikle temmuz 17 - Ağustos 13 'çürük ay' olarak adlandırılıyor memlekette. Çok doğru !!! Hava hep ama hep kapalı. Karadenizin tam ortrasından batan güneşi görmek mümkün olmadı 10 gün boyunca. Bir de yüksek nem, sürekli yağan yağmur. Bu yeşilin bedeli de bu hava elbet.
10 günün sonunda Çandarlı'ya geldim. Güneşşş :)) Kupkuru poyraz esiyor ohh, çamaşırlar hemencik kuruyor :) Deniz soğuk ama buz değil en azından.
Bir süre daha buralardayım. Ay sonunda yeniden Ankara ve Minnoş :)
Önümüzdeki yıl getireceğiz zilliyi yazlığa. Çok endişeliyiz kaybolur diye ama kışın boyun tasmasına alıştırıcağız öncelikle. Bakalım sevecek mi?

4 yorum:

  1. nihayet bir internet cafe filan bişi bulup yazdın.her ne kadar sık sık telefonda görüşsek de buradan da yazılarını özlemişim:)

    YanıtlaSil
  2. Sene içinde kudsi bir çekirdek hükmünde olması itibariyle, kadir gecesi kudsiyetinde olan ve 50 senelik ibadet ömrünü kazandırabilen Berat Kandilinizi tebrik eder hayırlara vesile olmasını temenni ederim.

    YanıtlaSil
  3. Bende kedileri çok severim.
    Bloğunuzda çok güzel.
    Saygılar,
    Cenk

    YanıtlaSil
  4. Sevgili Nenoni,
    Döndüümm :))
    Sevgili Aymen,
    Teşekkürler,
    Hoşgeldin Warhawk, :))

    YanıtlaSil