25 Ekim 2008 Cumartesi

WORDPRESSTEYİZ

Yakında komşu teyzelerin dedikokudusuna da sansür koyacaklar, şaşırmayın.
Efendim biz Minnoşla pılı pırtıyı topladık wordpresse taşındık. bekliyoruz
http://minnosveboncukcu.wordpress.com/

3 yorum:

  1. taşıma işlemini nasıl yaptın boncukçu kısaca özetlermisin
    aymen

    YanıtlaSil
  2. müjde

    Blogger'a Girmenin Yolu

    Bu geldi aklıma http://www.gizlen.net/ her yere girebilirsiniz bu site sayesinde. Anne Kaz'la dünden beri uğraşıyoruz neyseki son anda dns ayarlarını vs değiştirmeden de girebilecek bir yol bulundu. Oda bu yazısında yazmış bende aynen aktarıyorum ki ne kadar çok kişi okursa o kadar çok işimize yarar.
    şuradaki programı yüklemek. Çok minicik bir program masa üstüne yükleyin blogger hesabınıza yada blog sayflarına girmek için explorer gibi bunu çalıştırın ve adresleri buraya yazın. Readeri buradan takip edin. ktunnel vtunnel iğrenç bu ise harika.. güle güle kullanın.. NOT: Konuyu destekblogger@googlegroups.com a e-mail olarak attım. Taner Bey şu cevabı yazmış.."Öncelikle teşekkürler Anne kaz :) Bu program bir süre sonra güncelleme istiyor ve yeni sürümü indirdiğinizde bir süre sonra virüs uyarısı veriyor. Yani güncellediği zaman birşeyler oluyor. İki üç defa aynı sorunu yaşadım. Yani güncelleme sonrası olduğunu net hatırlıyorum. Virüs türü ya worm ya da trojandı ama tam hatırlayamıyorum. Kullanmak yine de size kalmıştır. Bilginize arkadaşlar." Arkadaşlar ben bir sevinçle konuyu açtım ama karar sizin. Ben kullanıyorum şimdilik Avastla idare edeceğim bakalım göreceğiz. Vtunnel Ktunnel kullanalı e postam spamlarla doldu taştı... Sizde de aynı durum var mı bilemiyorum.. dediğim gibi karar sizin :)
    demiş Anne Kaz ben tunnelleri de kullanıyorum spam almadım ama bu program virüs bulaştırır mı bilemem. Bende avast ve kaspersky var ve virüs olsa uyarırdı diye de düşünüyorum. Anne Kaz'ın da dediği gibi bende hemfikirim karar sizin. Bu arada dip not bu program anında kuruluyor ama sadece Explorer taraycısında çalışıyor. Firefox ve Opera'da işe yaramadı. Bilginize arkadaşlar.

    YanıtlaSil
  3. Ben de http://www.hidemyass.com/ u kullanarak ulaşıyorum blogspot a. Virüa engeline takıldı ama gözardı ettim.
    Taşınma işine gelince, www.wordpress.com a girip ilk iş olarak dili Türkçe yapın.
    Sonra kayıt işini tamamlayın.
    wordpresste blog acınca "yönet" kısmından" içe aktar" sekmesine tıklayın. gelen sayfada bloggeri secip gerekli erişim hakkını verin,sonra blogunuzu secip ice aktar diyin.
    Talnız sevgili Eda'nın facebookta hepimizi uyardığı gibi fotopraflar aktarılmıyor. O nedenle önce blogspottaki fotoğraflarını bir yere aktar.

    YanıtlaSil