23 Ocak 2009 Cuma

ILGAZ ÜZERİ AZ ERGENEKON

Nenoni ile Zonguldak ÇYDD'nin düzenlediği Ilgaz gezisindeydik 2 gündür. Ohh bir sessiz, mis gibi bir hava (fazla temizdi bazılarını oksijen çarptı) ve karlar..

Perşembe sabahı keyifle kahvaltı yaparken haber geldi, Ergenekon'da bilmem kaçıncı dalga...
İyi de 10 yıl önce adam yerine konulmayan, her daim iktidarla iyi geçinen milliyetçi ama az sarı sendikacı bile içeri alındı. Nasıl ya, ulusalcıymış :(
Bir yanıyla kimlere kaldı muhalefet,
Bir yandan benden olmayan herkesi sustururum,
Öte yandan, ohh bunlar da iktidarla bozuştu ya:P




5 yorum:

  1. Manzara muhtesem, bende oralari gormeyi cok istiyorum, insallah bir gun diyorum :))

    Boncukcum, bu arada benim pisim Turkiye'de annem'le yasiyor :)) Annem vermedi onu bana buraya gelirken, cunki cok seviyor onu :))

    YanıtlaSil
  2. İlkokulda öğretmişlerdi, bağıra çağıra söylerdik Ilgaz Türküsü'nü. Yalçın kayalıklar göklere yükselir, eteklerinde sürülerle kuzular otlar... Ne güzel koklamışsınız o havaları. Çok güzeldir bize çocukluğumuzda öğretilen memleket havalarımız. Şimdi söyleyemiyoruz pek. Susuyoruz. "Sus, susmazsan sıra sana gelecek," diyorlar. Yok artık öyle bulutları delen dumanlı başlar filan. Türküler takılıp kalıyor gırtlağımızda...

    YanıtlaSil
  3. Sevgili Moonsun,
    Sakin ve sessiz Ilgaz, umarım yakında gidersin.
    Sevgili Oya,
    ya elimde değil gizli gizli seviniyorum. Her daim iktidar yalakası olanlara geldi ya sıra... Bundan sonrası için umutlanıyorum, dibe vurdunca yukarı çıkma umudumuz artar diyerekten.

    YanıtlaSil
  4. Sevgili Boncukçu bir Ankara sakini olarak size merhaba demek istedim, Kedili Mutfaklar da sakızlı kahve ve biberli çikolata soruyordunuz, dayanamayıp buraya yazayım dedim: Sakızlı kahve Kahve Dünyasında satılıyır. Biberli çikolata da Migros'ta var. Bu vesileyle sizi keşfettiğime memnun oldum.
    Sevgiler,
    Bir kedi delisi

    YanıtlaSil
  5. Merhaba sevgili Başak, Hoşgeldin.
    Tamamdır pazartesi aynen Kahve Dünyası'ndayım:P

    YanıtlaSil