3 Haziran 2011 Cuma

EH BE MİNNOŞ



Seçimden sonra Çandarlı yolcusuyuz. Zaman daraldıkça bizi aldı bir telaş. Minnoş'un uçakta kabinde uçabilmesi için çantasıyla beraber 6 kg'ı geçmemesi gerekiyor, yoksa hoopp ambara bavulların yanına. Eh Minnoş'un bu durumda az biraz fazlası varrr:)) Gerçi eski bir havacı olarak o kadar nazım geçer sanırsam. Yolcu ağırlığı da hesaplanır uçaklarda ve örneğin kadınlar 65 kg olarak alınır:)) Şimdi benim 30 kg fazlam mesele değil de kedişimin 500 gr ı mı mesele:)))

Neyse, gene de diyete soktuk bizim zilliyi. bir de dün kuru maması bitti. Akşam hepten az verebildik. Tabii sabahın beşinde geldi mızık mızık... Öyle de güzel uykum var kalkmadım. Vay sen misin kalkmayan, şort.... Bacağımda yorgandan yayılan bir ıslaklık ve Minnoş'un eşelenme sesiyle fırladım yataktan. Çiş yapmış denmez, seller götürüyor benim yatağı ve öyle de sakin ben yataktan fırlayonca önüme düşüp kıvıra kıvıra odasına gitti, mama kabının başına oturdu, gene mızık... Nenoni bu durumlarda 'daha ne yapsın hayvan, ağzıyla mı söylesin' der.... Valla haklı, bizimki söylüyecek az kaldı:)))

Gerisi gülme krizi tabii. Sabah beşbuçuk filan yatak kılıfına kadar soyulup banyoya, yorgan battaniye ne varsa artık. ben de elbette:)) Sahi, hepsinden önce Minnoş hanıma yaş mama ekmekle güzelce bir yemek hazırlandı, acaba tuvaleti mi iyi temizleyemedim diye arada hemencecik o da halledildi, sonra sıra geldi banyoya filan.

11 yorum:

  1. Bu tekir kızlar var ya, evin cadısı, prensesi ve dokunulmazı oluyorlar. Kızamıyoruz bile. Ne yaparlarsa yapsınlar çok tatlılar çooook:)

    YanıtlaSil
  2. sevgili Begonvilli Ev,
    kesinlikle evet. Hem cadı, hem prenses, hem canımızın içi:)) Çocuğum olsaydı bu kadar hoşgöremezdim sanırım.

    YanıtlaSil
  3. İhmale gelmezler tabii Boncukçu. Kumu mis kokacak, kuru mama kabı her daim dolu olacak. Benim canımın içi Kimsecik sevgilimin eşyalarına çiş yapardı. Paylaşamama duygusu ;))

    YanıtlaSil
  4. Sevgili Oya, kedinin karşısında kişmse duramazx:)) Ta<m bir dişi zeka, her istediğini yaptırıyor:))

    YanıtlaSil
  5. Yaramaz minnoşçuk:) Biz o konuda şanslıyız allahtan notiks çişle cezalandırmaz hiç.

    YanıtlaSil
  6. yerim ben senin tatlı göbüşünüüü:))

    YanıtlaSil
  7. bende sadece benim kız yapıyor zannediyordum oh rahatladım. tavsiye niyetine ben yataga çalez denilen altı muşambalı bir örtü seriyorum yatak kirlenmiyor. kızımız biraz ihmal edildigini hissettimi ceza kesiyor bende ona darılıyorum anlıyor o gün hep uzaklara gidiyor yanıma gelmiyor yaramaz suçunuda çok iyi biliyor:) yinede benim vazgeçemediklerimden:)

    YanıtlaSil
  8. :)) kediseverler hiç şaşırmadı bu işe zaten:))
    Allahtan bernim yatağı dışı komple alez şeklşindeymiş. Çepeçevre fermuarlıymış, MÖinnoş sayesinde öğrendim nasıl yıkanacağını.

    YanıtlaSil
  9. :)) kediseverler hiç şaşırmadı bu işe zaten:))
    Allahtan bernim yatağı dışı komple alez şeklşindeymiş. Çepeçevre fermuarlıymış, MÖinnoş sayesinde öğrendim nasıl yıkanacağını.

    YanıtlaSil
  10. geçen gün tvde billur kalkavan ın evini gösterdi 7 kedisi vardı ve harika bir pano yaptırmış pano da aynen şu yazı vardı BU EVDE KEDİLER KRAL:)))

    YanıtlaSil