30 Ağustos 2011 Salı

MUTLU BAYRAMLAR, YAŞASIN MİNNOŞ SU İÇTİ:)

Hem 30 Ağustos hem Şeker Bayramınız kutlu olsun.
Minnoş kızımız yavaş yavaş iyileşiyor. Alfoxil şurubu içirmek onu da bizi de perişan ediyor, ama işe yarıyor:)
Dün ilk kez alt kata inip koltuğun tepesinden dışarıyı seyretti, bu sabah dışarı bile çıkmak istedi.İzin vermedik elbette. Şimdi de alt katta kanapen,n altında şurubu içmenin öfkesiyle saklanmış durumda.
Hepinizi öpüyoruz.

6 yorum:

  1. Şurubu bir kişinin yardımıyla içirebilirsiniz.Enjektörün iğnesini alın.Belirlediğiniz miktarı enşektöre çekiniz.Diğer kişi hızlı bir şekilde ön patileri tutsun.Aynı anda kafasını arkasından yumşak derisinden arkaya alın.Sende ağzına üfle.Üflediğin an ağzını açacaktır.Enjektördeki ilacı minnoşun ağzına sıkıver.Çok zormuş görünsede çok kolay.Yanlız bunu ürkütmeden seri halde yapacaksınız.Çok geçmiş olsun.Minnoşumu öptüm bocaman.
    Hayırlı bayramlar.
    Mırk:)

    YanıtlaSil
  2. oy oy kuzum geçmiş olsun sana..iyi haberlerini bekliyoruzzzz

    YanıtlaSil
  3. Mutlu bayramlar..

    Şurup içirmanin en kolay yolu Pembe Pati'nin dediği gibi iğnesi çıkarılmış enjektörle vermek. İnşallah kısa zamanda iyileşir Minnoşcuk.

    YanıtlaSil
  4. Teşekkürler kızlar:))
    Pembe Pati üfleme tüyonu çok sevdim akşam deneyeceğim. Zaten 2 kişi emjektörle deniyoruz ama ağzını açtıramıyoruz, bir de tırnakları var. Bugün ısrarla dışarı çıkmak istedi ve başka bir kediyle hırlaşıp eve kapandı tekrar. 2haftyamız kaldı, Ankara'ya hayırlısıyla dönsek. Minnoş da yeniden en çok apartmanın içine kaçsa...

    YanıtlaSil
  5. minoşun iyileşmesi benide sevindirdi..
    iyi bayramlar olsun canım..

    YanıtlaSil
  6. Teşekkürler Sevgili Halime, size de iyi bayramlar

    YanıtlaSil