21 Aralık 2011 Çarşamba

CAM GÜZELLERİ YA DA KEDİ AKVARYUMU

Daha önce yazmıştım ya, arka penceremize 2  kardeş pisi yuvalandı diye, işte fotoğraflarr...

Mama yerken betonda üşümesinler diye kalınca gazete koymamla başladı herşey:)) Hop yuva bellediler gazeteleri.


Soldaki aslan parçası anneleri ve gene hamile sanırım. Ya emziriyor ya hamile, boş yakalar yakalamaz ameliyat ettireceğim zilliyi.
Tabi havalar soğuyunca gazete yetmez oldu,
Sol alttaki ip ne, bilin bakalım:)) Pencerelerde tel vardı zaten. Minnoş Sultan büyüyüp camlara tırmanınca dışarı kaçmasın diye bütün teller itinayla bağlandı:))


Hep böyle koyun koyunalar.Hem yağmur gelecekmiş, hem de soğudu hava iyice diyerek bugün  sevgili Gül'ün Takı Evi'nin dediği gibi gecekondu yaptım miniklere. Karton kutüyu yıllardır bodrumda duran köpüklerle kaplayıp, üzerine de çöptorbası geçirip yapıştırdım. İçine de gazete koydum. Bence baya korunaklı oldu ama girmedi içine minikler. Sabah da bakıcam daha da girmezlerse eski kutuyu koyup, demirin dışından naylon koymayı deneyeceğim. Yeni kutu da balkonun hemen altına... Yeni bir proce:)))

8 yorum:

  1. Çok güzeller di mi:)) Neyse yeni gecekondu yuvalarını benimseyip yattılar.

    YanıtlaSil
  2. Sevgili Boncukçu basbayağı yuva yapmışsın miniklere:)) Manavlarda limon sandıkları var ahşap karton kutudan daha dayanıklı ve ebatları da camının o köşesine uygun, gözüne ilişirse ehh bir daha el atarsın ilerde belki:))Ellerine sağlık. Soldaki aslan parçası çok güzelmiş bir kitap okuyorum Dewey ona benziyor:))

    YanıtlaSil
  3. Teşekkürler sevhili Flamma, n eyse dün gece yattı yuvalarında minikler. Ablama sorarsan, deprem çadırından daha iyi oldu diyor:)))

    YanıtlaSil
  4. İananamıyorum ne kadar sevimli bunlar :)

    YanıtlaSil
  5. :)) Kardeşler ama hep yanyanalar biblo gibiler. evdeki cadının şerinden eve almamız söz konusu değil elbet, dışarıdan destekliyoruz:))

    YanıtlaSil
  6. aaaa benden de bahsedilmiş burda:)))evlerin son halini gördüm ve camın içiğnde oldukları için o kadar güvendelerki.Allah razı olsun sendennn.bu patiler adına teşekkür ederiz:)) bu arada tekire bayıldımmmmmmmmmmm ne tatlı bişey o.sevgiler

    YanıtlaSil
  7. Sevgili senin yazıların olmasa tembelliğe yenik düşebilirdim:))
    Hemen yan odada balkon da var ama büyük kediler orada rahat bırakmayacak minikleri, cam içi daha güvenli gibi gerçekten.

    YanıtlaSil