25 Aralık 2011 Pazar

KEDİ YUVASI YAPMANIN TAM ZAMANI

Bugün soğudu Ankara, kar yağdı inceden. Gelirken cam güzellerine bebek termoforu aldım, 2,5 liraymış. Sıcak suyla doldurup bir ince beze sardım, eski bir tüysüz kazağı kesip yuvanın dibine serdim, termoforu da koydum. Hop hemen girdiler.
Öykü yorum yazmış "her apartmanda bir kedi yuvası olsa" diye ya aklıma geldi. Şu pratik kedi yuvası yapım videosunu paylaşayım yeniden. Bakarsın birine sebep oluruz, hoş biz blogcu hatunlarda birer kedi ve çokça deneyim var:))
Bu arada videoyu izlerken gördüm, kapıyı yarın küçültüyoruz. Hiç değilse üst ve yan tarafını kapatmalı.
Kedi yuvası nasıl yapılır, ucuz pratik

Herkes benim gibi beceriksiz değil elbet, nasıl güzel yapmışlar.

11 yorum:

  1. Çok yaşa be kızım. Bebek termoforlarının ucuz olduğunu bildiğim için tavsiye ettim. Bir de ince beze sarma. İki kat filan eski bir havluya sar,hemen soğumasın. Bir de oturdukları zemini dümdüz yapma. Gömülerek yatabilecekleri buruşuk yumşak birşeyler koy:)))Kedi annesi seniii:)))

    YanıtlaSil
  2. Dur daha yeni başladın Sevgili Boncukçucuğum yuva imalatına ilerde kat bile çıkarsın seninkiler 3 tane:)Sünger bir şey koysan içine Nedretciğimin önerisi baabında Ya da eski bir yastık yuva ebatlarında. Ayy kediler şaşırmıştır yuvalarındaki bu hareketliliğe güldüm sabah sabah:))

    YanıtlaSil
  3. Harika. Her sokakta bir tane senin gibi melek olsa zavallılar perişan olmazlar. Ellerin, kolların, yüreğin dert görmesin.

    YanıtlaSil
  4. Nedret'ciğimin tavsiyeleri de harika. İyi ki varsınız. sizleri çok seviyorum.

    YanıtlaSil
  5. balık olana bayıldım

    mutlu yıllar

    http://laracroft3.skynetblogs.be http://lunatic.skynetblogs.be

    YanıtlaSil
  6. Sevgili Flamma, baksana teraslı meraslı yapmışlar:))
    SevgiliBegonvilli ev, biz de seni ve mutlu patilerini çokk seviyor ve öpüyoruz.
    Sevgili Lalique hoşgeldin,
    ona patron çıkartmak lazım, ablamı bekliyorum ;zonguldak2tan gelsin bi:))

    YanıtlaSil
  7. Henüz oturduğu apartmandaki komşularının halinden haberi olmayan,oturduğu mahalledeki aç ve açıktaki insanlardan haberi olmayan bir zamanda kaç insanın biraz eğilip yanından geçen bir kediye bir köpeğe el uzatacağını sorgulamadan edemiyorum...Ama güzel bir fikir...

    YanıtlaSil
  8. İkisinin birbirinden ayrı olmadığını düşünüyorum. Hayvanseverlerden vurdumduymaz çıkmaz pek.

    YanıtlaSil
  9. Bloguma hoş geldiniz, ne iyi ettiniz, biz paticiler birbirimizi bir şekilde çekiyoruz. Tüm 4 bacaklı bacaksızları öpüyorum. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  10. :)) biz de sizi öptük

    YanıtlaSil