8 Ocak 2012 Pazar

CAM GÜZELİME NE OLDU;((

Cam güzellerinden siyah olan birkaç gündür yok,  İnşallah erkektir de çapkınlığa çıkıyordur diye umut ediyoruz, Onun yokluğunda tekire bir hal soldu. Zatein kutunun üstünde yatmayı seviyordu ama hiç içine girmez oldu. Korkuyor mu acaba, kutu kapalı ya?
Ne yapsam ki, üşüyünce girer mi acaba?

6 yorum:

  1. Umarım biri tutup evine almıştır, sahiplenmiştir de ondan gelmiyordur :(
    Gözün her gün görse onları ayrı üzüntü, görmese ayrı üzüntü...

    YanıtlaSil
  2. Offf ya ! Bu sokelere bağlanmayı işte bu yüzden sevmiyorum. Umalım ve dua edelim biri sahiplenmiştir ya da daha konforlu bir yer bulmuştur.

    YanıtlaSil
  3. canım iyi düşün iyi olsun.eğer erkekse kesin çapkınlıktadır.bende bir zenci pele var1 hafta 10 gün yok olup geliyor.diğeri içinde kutusuna mama koy belki girer.şimdi yalnız kaldı diye üzülmüştür o da.inşallah en kısa sürede döner cam güzeli.sevgilerimle

    YanıtlaSil
  4. Aaaaa böyle olunca çok üzülüyorum işte.İnşallah en kısa zamanda döner.Seni ve tekiri meraklandırmaz.
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  5. Gelir ablası üzülme sen. Onun senden öncede uğradığı yerler vardır, oraları kolaçan ediyordur. Gelir. İnşallah yani:(

    YanıtlaSil
  6. Güzel dilekleriniz için teşekkürler ama yuvalandığını sanmam. Yaz başında arka bahçede doğdu onlar. Tekir gece yatmış yuvada, demin baktım fosur fosur uyuyor. Kara böcük yok. bekliyoruz. Bu arada mahalledeki iri kıyım 2 kedi bizim tekiri yuva ve mama konusunda taciz ediyor, biz da tekiri kolluyoruz. Mahalleli ne diyordur acaba:))

    YanıtlaSil