3 Şubat 2012 Cuma

GELDİİİ

Bütün gün nerde sürttüyse gece geç saatte gelip yuvasına oturmuş bizim zilli kız. Camda demir var, atlarken çarpıyorlar tangırdıyor, bütün gece tangırtı bitmedi. pek hareketliydi.


Yediye doğru kalktığımda bizim tekir kız kutusunun üzerine çıkmış pofuduk kara erkek kediye kutusunu savunuyordu aslanlar gibi. Cam açınca kaçtı öbürü. Balkonda da var bir kutu gitsin oraya.

Balkonda paspasın üzerinde oturmuş erkek kedi, bizim kız da yuvanın üzerinde surat surat :)) Pek şirinler. Bir de yavrular bahara bu kız.  Hem gözümüz alıştı kaç. aydır sevdik, hem de kutu yaptık, ısıttık bari birini yaşatalım di mi...

6 yorum:

  1. Gözün aydın:)) tasma tak bari boynuna gitmesin bir yere bir daha:))

    YanıtlaSil
  2. Bir kavga etmiş belli, sol gözü şiş biraz, bir de o iri beyaz kedi rahat vermiyor kızzımıza, yuva kavgası mıdır, başka bir mevzu mu bilemedim ya inşallah yara bere olmadan bu soğuk havada biter bu iş.

    YanıtlaSil
  3. Aman haydi gözünüz aydın! Sabah gördüm ama iki satır yazamadan evden çıkmıştım şimdi de döndüğünü okudum,çok sevindim !

    YanıtlaSil
  4. Ohh vallahi içim rahatladı. Yazamadım ama ben de meraktaydım.

    YanıtlaSil
  5. Çok tatlısınız kızlar:)) şimdi başka bir sorunumuz var, azdı bunlar ve çok gürültü yapıyorlar. Kaç gün sürer bu patırtı?

    YanıtlaSil