9 Nisan 2012 Pazartesi

YAVRU KEDİ KORUMAKTA SON NOKTA YA DA...

Biz kafayı sıyırdık:)))
Bildiğiniz gibi yavru kedilerin erkek kediler tarafından paralanma olasılığı yüksek. E bizim cam güzeli de fena değil, mama aramaya çıkmadığı için hiç ayrılmıyor yuvasından ama gene de mahallenin Nazlı'nın 3 katı büyüklüğünde erkek kedileri pek bi dolaşıyorlar bahçede. Nazlı'nın bağırmasını duyunca çıkıp kovalıyoruz ama pek gürültülü oluyor, pııışştt diye bağırmak. Derken aklımıza yazlıkta komşumuzun, oğlunun su tabancasıyla kedi kovalaması geldi:)) Aldık bi  tane. Havalar ısındı, hem de tam üzerlerine sıkmayız zaten. :)))
Eğlenceli ve hızlı çözüm, öneriyorum:)))


8 yorum:

  1. Günlerdir sizin Camgüzeli'nin maceralarını okuyorum,yorum bırakmak bu güne kısmetmiş.Bizim Tagaddi de yan bahçede doğum yapınca yavruları erkek kediler parçalamasın diye anne ve yavruları önce bahçedeki odunluğa,sonra banyoya en sonunda da evin baş köşesine konuk etmiştik. Zaten o günden sonra da hiç ayrılmadık :)Yavru bekçiliği konusunda çalışmalarımız taktire şayan yani :)))Size kolaylıklar diler kedişlerinizin pembiş burunlarından öpebilirsem şayet öperim :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Evde cadımız, prensesimiz Minnoş var, imkansız yavruyla annesini huzursuz etmeden evde tutmak. Bahçeye dışardan giriş yok, sadece kediler gelebiliyor, onları da savmanın tyolunu bulduk. Şimdilik anneyle kuzusu güvende sayılır ama amma da saklıyor yavrusunu.

      Sil
  2. Şu erkek kediler yok mu? Ben de apt.. bahçesindeki sarmanın tepesinde görünce kudurdum!!Ulan sapık kedi sarman dişi bile değil eşsolusu nasıl kızdım la yok dünyadaki erkek nesli tükenmeden dünyaya rahat yok ya

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) valla su tabancası iyi çözüm. Orta yaşlı hatunların elinde komik oluyor elbette ama biz de güldük, hem dışınn diye efekt bile yaparız :))

      Sil
  3. super fikirmis, gormek isterdik kovalamaca sahnelerini :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) Kovalamaca yok, biz içerden pencereyi açıp dıkıyoruz su tabancasını karşı duvardaki kediye doğpru ama pisiyi ıslatmadan tabi, ışınnn diye efekt te yapınca zevkli oluyo:)) Çocukken komen miydi bir oyun oynardık o hesap biraz... Çok eğlşendik hem de işlevsel valla, bugün sadece 2 erkek kedi geldi bahçeye. Nazlıyla kuzusu mutlu mesut yuvadalar.

      Sil
  4. iyi çözüm, kaç tane görebilidiniz mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yavru 1 tane, dün ablam patisini görmüş, anneye mama verirken azıcık kutunun dışına çıksa hemen miyklemeye başlıyor, sesini duyuyoruz, o kadar:)

      Sil