27 Mayıs 2012 Pazar

YAVRUSUN KISMETİ AÇILDI

Sevgili Nihal olmasaydı yavru sokakta kalacaktı. İlanlar hazırlayıp mesajlar yolladı ve sonuç akdık. 6 kişi istedi yavruyu.
Bir hanım çok ısrar etti, ölen kedisine benziyormuş, hatta şehir dışındaymış, arkadaşı aradı önce, mutlaka alacak filan. Perşembe alırım dedi, yok dedi cumartesi araba  buldum. Cumartesi akşam oldu gene ses yok mesaj çektim araba bulamamış. Pes yahu. El kadar kuzu koy çanrtaya götür, almayacaksan bu kadar ısrar niyeydi. Neyse dengesizmiş madem iyi ki almamışş. 3. adayımız bu sabah gelecek inşallah. Gene bir aksilik olur, ya da gözü tutmazsa ablamın diğerlerinden arayacağız:))

Sahii ben Çandarlı'ya geldim bu arada. Bu yıl ablam Ankara'da kaldı işleri nedeniyle. Minnoş kuzusu da ona eşlik ediyor. Gelir gelmez sitenin kedileri ziyarete geldiler:)) Sabah hepsine bolca ama akşam sadece o hamile ufak pisiye. Karnı kendinden büyük ufaklığın...

Bu arada evde birikmiş takıları satmaya karar verdim. Emeksensin mi pasaj mı ne dersiniz kızlar? Pisiler için para lazım:)
SON DAKİKA NOTU:))) UZUN SAÇLI, TEMİZ YÜZLÜ BİR ABİYLE ABLA YAVRUSU ALMIŞLARR. Anne mızırdanır bir iki gün ama yavru 7 haftalık oldu,  zamanıydı artık. En şirin zamanları şimdi. Anneyi de yakalyıp veterinere götürebilsek ama ne mümkün, veterinerden biri geldi eldivenle filan ama kaçıverdi. İlaçlı sosis denedik ilaçlı kısmını yemedi zilli. Ne yapacağız bilmiyorum.

6 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. Teşekkürlerr, önce fotoğrafları çekeyim:))

      Sil
  2. Hay allah, yuvasına kavuşmuştur ümidiyle senden haber bekliyordum Lale'ciğim, bebiş yuvasına gidince ilanları kaldıracağım, bazı yerler de yuvalandığını duyurmak duyurmak istiyorlar.
    Mağazan şimdiden hayırlı olsun. Resimleri çekmişken Etsy'ye de gir istersen. Nedret bir treasury yapar anında satış garanti :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu akşam Tayfun Bey gelecek, onda da aksilik çıkarsa, 2 talibimiz daha var:) uvalanır yuvalanmaz haber vereceğim.
      Yıllar önce 3 yıl olmuştur, takı hocamla bir ETSY maceramız olmuştu, satış olmasa da (deli yüzüklerimden 2 tane satmıştık:)) sohbet ortamı tatlıydı ama ayrılıklar çıkınca kapatmıştım dükkanı. Tekrar açarım ya da minnosh olarak yeni bir tane:))

      Sil
  3. Hayırlı olsun, inşallah çok iyi bakarlar:))bol paralı satışlar diliyorum..sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah, ben de Minnoş'u benzer bir ilandan görüp almıştım. Dilerim bizim Minnoş'u sevdiğimiz kladar sever ve bakarlar:)
      Satış konusunda pek ümidim yok ya deneryeceğim, olursa mahalledeki pisilere fon olur. Parazit aşılarını yaptırabilsem kardır,

      Sil