7 Temmuz 2012 Cumartesi

YOK

Kocaayakımız yok sabah beri. Sabah kalktım ki annesi ve diğer dişi kedi terasta masanın altında uyuyorlar. Amanin yavru nerde derken yok yaqvru. Salak annesi peşimde dolanıyor. Neyse sabah beri dışarlardaydık şimdi döndük eve, yavruya baktım ilk iş, komşular da görmemiş. Biraz sütle ıslatılmış kuru mama koydum kedilere. Akşamüzeri sitedeki kedisever çocuklara soracağım, bakınsınlar iyice.
Komşulardan kadının biri pek neşelendiş yavrunun kayıp olduğunu duyunca,
 gazeteye ilan ver bari diye de akıl öğretti. Şimdik akıl verin bakaytım, şu kaltağa ben ne yapayım da hırsımı alayım...

18 yorum:

  1. Hırsını alamazsın.
    Kalpleri hasta, sevgi nedir bilmiyorlar.
    Başkalarının endişeleri, üzüntüleriyle besleniyorlar böyle vampirler.
    Ben olsam: ''iyi fikir valla, hazır ilan vermeye gitmişken senin için de insanlığını kaybetti-hükümsüzdür ilanı vereyim bari, gelirken de bi' paket kına alayım mı sana?'' derdim.
    Umarım bulursun o koca patiliyi.

    YanıtlaSil
  2. Çok üzüldüm:((

    O insan müsveddesi kadınla hiç muhatap olma bence. Selamını bile harcama..

    YanıtlaSil
  3. Hiç kibarlık etme Çandarlı'da hayvan ve bitki düşmanı Türkan diye ilan et. bu Türkan tüm canlılara düşmandır, denizi görmüyorum diye (evinden bakınca zaten deniz çay tabağı kadar görünür yürümeyle 50 adımda deniz kenarımdadır) komşalırn bahçesindeki ağaçlara düşmandır, gece dalları kestiği rivayet olunur, onu yoksay zaten bunu fazlasıyla hakediyor çok öpüyorum mavili

    YanıtlaSil
  4. Sokak kedisi tabii oluyor böyle şeyler ama kadıonın neşesi sinirime dokundu zaten. Sokağı kedi cenneti yapayım, biz gidene kadar bari hem o sinir olsun, hem pisiler yaşasın.

    YanıtlaSil
  5. Yaa üzüldüm vallahi, aklıma gelen olmaz herhalde:( bayağı büyük değil mi? Ben insanlardaki bu inciltme güdüsünü anlayamıyorum Sevgili Boncukcum, senin önemsediklerini tamam önemsemesinler de zehirlerini niye akıtıyorlar bunu anlamak mümkün değil.
    Onları Allah'a havale et, boşver laf bile yetiştirme,takdiri Rab'bime bırak en iyi görür, en iyi o değerlendirir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 5 haftalık filandı sanırım. Sitedeki çocuklar başta herkese söyledim.

      Sil
  6. Aman yaaa, çok canım sıkıldı şimdi. Aklıma kötü şeyler getirmek istemiyorum. İnşallah seven biri evine almıştır diyeceğim, ama o daha annesine muhtaç. Merakla bekliyorum iyi haberleri.

    O pis cadıya yapılması gerekenler bizim gibi insanların harcı değilki. İçimden geçenleri anlatamıyorum, ayıp olur.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynı fikirdeyim. En çok da ayy diye hafif alaycı ağız bükmeleri deli ediyor. Yahu can taşıyor o minikler. Plazada otursunlar, camı açılmayan cinsten. Ne işiniz var bahçeli yazlıklarda. Buralarda kedi de olur köpek de, ağaç da...

      Sil
  7. O kadının parmağı olmasın bu işte? Terbiyesiz şey:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Anne de pek acemi, saklıyacağım derken kaybetmiş de olabilir ama, annem oratlık yerde beddua edip duruyor bugünden beri. Yaptıysa nasibini alacaktır.

      Sil
  8. ufff ya,nedir bu çektiğimiz,inan bende her sabah bir korkuyla iniyorum bahçeye acaba eksik yavru varmı diye:(( vallahi artık herkesten şüphe duyar hale geldimo komşunun da evini fareler bassın İNŞALLAHHHHHHHHHHHH.Döner inşallah kocaayak

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hah bu güzel fikir. Sitede yılan yakaladı bu sene pisiler 4 tane peşpeşe. 1 metreden uzunmuş hem de.. Şunun evinden çıksa bi tane ne güzel olur:)

      Sil
  9. o kadar ufak kedi annesinden kendi başına ayrılıp bir yere gitmez. siz o kadın ve şürekâsını bir sorgulayın bence. ya da en kötü ihtimal anne kedi çiftleşebilsin diye bir erkek kedi yanaşmıştır. umarım ortaya çıkar.kocaayaklı sempatik yaratık yaşasın yaw.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sitede erkek kedi çok, gece sansar da geziyormuş. O yüzden Türtkan'a bişey diyemiyorum ama 3 gece oldu, ufaklık gitti gider.

      Sil
    2. bizzat yapmadıysa bile azmettirmiştir o kötü kalpli kadın kedinin uçacak hali yok ya ölüsü dirisi bulunurdu, neyse sen de ona göre tavır alırsın mavili

      Sil
    3. Eh o kadarını ihmal etmiyorum elbet:)

      Sil