15 Aralık 2013 Pazar

MİNNOŞ TELİ

Antalya'daki evimiz giriş kat ama hem sokak kedileri, hem de yakındaki cadde nedeniyle Minnoş'un sokağa çıkmasını istemedim. Zaten yeni bir şehire gelmiş, alışana kadar evde kalması gerek ama nasıl? Antalya gibi sıcak bir yerde cam açmadan olmaz. Salonun bir penceresine kafes teli gibi bir tel taktırdım. Plastik kelepçelerle (ona da ne deniyorsan artık:)) iyice sabitlendi demire. Önüne de uygun bir dar masa bulunup konuldu. Bir de minderr...
Bütün yazı camın önünde geçirdi desem yeridir. Klima açmadığımız zamanlarda, sabah erken, ya da eve gelir gelmez ilk iş camı açtım Minnoş hoopp ordaydı.



 Bu da Zeytin, apartmanımızın köpeği, işe giderken yol arkadaşım. Nasık insan delisi, üstüme atlasın, oyun oynayalım:) Bahçede bir yer yapmaya çalıştım ama alışmış arabaların altında yatıyor. 

Keyifli pazarlar dileğiyle...


3 yorum:

  1. Zeytin de minnoş da çok tatlıymış :) Hele zeytinin bakışlarına bayıldım.Paylaşım için teşekkürler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :))Teşekkürler, yanıt gecikti çok, özür diliyorum.

      Sil
  2. Kötü kredi notumla evimi satın almak üzereyken endişeliydim. Bankamdan aldığım kredi reddedildi ve alamadım. Bir arkadaşıma açıkladım, sonra beni tüm zamanların en büyük adamı (Bay Benjamin Lee) ile tanıştırdı. Sorunumu ona mailine bir mesaj göndererek anlattım ve 3 iş günü içinde her şeyi çözmeme yardımcı oldu. İşimi büyütmek için de kullandığım evim için bana 3.000.000,00 Euro kredi verdi. Tanrı onu korusun! Bir grup yatırımcı ile çalışan Bay Benjamin Lee'den hızlı bir kredi için başvurabilirsiniz .. O, internetin her yerinde herkesin bahsettiği sihirbazdır ... 247officedept@gmail.com adresinden Mail yoluyla ona ulaşın.

    YanıtlaSil