16 Kasım 2006 Perşembe

MİNNOŞ EVE GELDİĞİNDE

Bu kadar ürkekti eve getirdiğimizde. Annesi onu ve dört kardeşini bir evin bahçesinde dünyaya getirmiş. Ev sahipleri (evde zaten 2 kedileri olduğundan) anne ve yavrularına terasta yer hazırlayıp bakmışlar. Kedigen forumda karşılaştım Minnoş'la. İlk fırsatta kapıp eve getirdim, artık birlikte yaşıyoruz.

Çok minik (6-7 haftalık), çok şirin ama kuralları o koyuyor. Nerede uyunacağı da buna dahil :) Gerçekten ilk 2 gece küçükhanımın odasındaki sedirde uyudum, daha fazla mızırdanmaması için. Odadan dışarı pek çıkmak istemiyor, ama yalnız uyumak ta istemiyor. Kedi alırken kafamdaki düşünce tv karşısında kucağımda kedimle uyuklamaktı. Yavru kedi olunca işler değişik oluyormuş meğer.

Hışırdayan naylondan toplar yapılacak, yerde, birlikte oynıyacağız. Arada gelip parmağımı emecek, bolca dişleyecek... Uykusu geldşiğinde gelip koltuğuma girecek, amman kesinlikle kıprdanmayacak (evet, beli tutuluyor insanın) Uyanıveriyor küçük zilli. :)))
Çokk çok keyifli bir şey. Mutlaka bir yavru kedi edinin. Tuvalet alışkanlığını edinmesi inanın 48 saat sürmedi. Bu konuda yetenekliler. Geriye kalan beslenmesi ve karşılığını fazlasıyla göreceğiniz bolca sevgi.

Sevgiyle kalın.

7 yorum:

  1. cumartesi geliyorum o minik zilliyi bolcana mıncıklayacağım:))

    YanıtlaSil
  2. Bekliyoruzz :) Ama yabancı görünce yatağın altına saklanıyorum, haberin olsun :)
    Minnoş

    YanıtlaSil
  3. Linkleri yine kaldırmışsın :))
    kime kızdın ?

    YanıtlaSil
  4. Dün neler yaptı minnoş hanım ?

    YanıtlaSil
  5. Size yorum yazdığımı sanıyordum ama çıkmamış..Bir problem mi var?
    Sadece hoşgeldiniz demek istemiştim ..

    YanıtlaSil
  6. minnoş ve boncukcu merhaba,
    hoşgeldiniz...

    YanıtlaSil