10 Mayıs 2010 Pazartesi

MİNNOŞ'LA SEYAHAT

Minnoş sultan, evimizin prensesi evden dışarı ancak veteinere gitmek için çıktı şimdiye kadar. Tatile sırayla gittik 3 yıl boyunca. Ama ablam da emekli olunca, 4 5 aylığına yazlığa gideceğiz bundan sonra. tabii ki Minnoş da bizimle beraber. amanin ne zormuş kediyle seyahat etmek. Daha önce felçli babamızı götümüştük, inanın hiçbir sıkıntısı olmamıştı.
THY den kabin içi kedi rezervasyonu yapıldı öncelikle. Kutu ölçüleri alındı, sıkı durun: 45*35*23 cm. Olacak şey değil, benm aslan parçası, dombili kızım 23 cm yüksekliğe nasıl sığsın... Üstelik o ebatta kutu yokk. Herbiryerlere baktık, sorduk, ı ıhh... en son Bilkent'teki pet shop görevlisi dedi ki, 'hiç aramayın, bir süre önce bir müşterim için bütün toptancıları aradım yok' Onun önerisi ile bir kapaklı plastik kutu alıp havyayla deldik herbiyanını:)) Hiç içime sinmedi, kaptığımız gibi kutuyu veterinere gittik, kızcağızın gülmeleri arasında onay aldık, havasız kalmazmış, delikler yeterliymiş ama gel de bunu bana anlat:))



Bugün en ufak ölçüde bi de çanta aldım. O da 26 cm ama olsun, kontuarda ille de 23 cm derlerse kutuya aktarırız. Zaten veterinerin verdiği sakinleştiriciyi kullanacağız, yoksa Minnoş yıkar bütün havalimanını tepemize:))
Şimdi bütün korkumuz sokağı hiç tanımayan ve de gözü dışarda olan kuzunun yazlık evde ne yapacağı. Orda ister istemez çıkacak bahçeye, lütfen geri gelsinnnnn... Hatta korksun, evin rahatına alışmış olsun, hiç çıkmasın bahçeden dışarı...


Sağlıcakla kalın, yazlıktaki halimizden haberdar ederiz:))

3 yorum:

  1. oy oy oy kurban olurum o güzel suratına senin.yerim ben seni yerim.inşallah rahatça gider,hemde güzel bi tatil yapar.eh başta yadırgamalar olsa bile alışacaktır.şimdiden iyi tatiller

    YanıtlaSil
  2. Anneler gununuz kutlu olsun Boncukcu teyzemm

    YanıtlaSil
  3. Teşekkür ederim kısslarr

    YanıtlaSil