29 Şubat 2012 Çarşamba

ÇOK YAĞDI YAHU...

Çok yağdı gerçekten. Son bir haftadır ısınmıştı az biraz, arka bahçemizde karlar epeyce erimiş, toprak bile gözükmüştü.
Dün yeniden kar yağdı. Hala daha yağıyor inceden...

Arka bahçemizin hali budur...

Akşam tipi yapınca baktım Nazlı'nın yuvasına kar doluyor, yan tarafına bir karton, koydum, üzerinden de gazete örttük. Pek gecekondu gibi oldu ama kuzu memnun halinden,  çıkmıyor yuvadan dışarı:)) Ben balkonda yuvasının hemen yanından fotoğraf çekince ürktü, karlara bata çıka gitmeye çalıştı.


Geçen hafta veterinerimizle konuştuk Nazlı kızı ameliyat ettirecek... tik... Belki ameliyatlı olursa yuvalanır bile diyordum ki... Yakalayamadık. İlaçlı yaş mama, kutu tuzakları, ı ıh... Napalım doğuracak artık.

Sevgiyle kalın.




2 yorum:

  1. Vallahi kış zor en çokda bu tatlılar için. Ohh sonunda biri sahiplenmiş yuvayı, diğerlerinden haber var mı?Sen öyle böyle yakında kat çıkacaksın yuvaya iyicene geliştirdin bu işi. Limon sandıkları var manavlarda ahşap, iki tane içleri içe gelecek şekilde birbirine kapadığında kapı bile oluşuyor kendiliğinden. bir de onu bu şekil naylonladın mı tam yalıtımlı olur ne su alır ne de rüzgar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Flamma, alçak diye düşünmedim o kutuları hiç ama üstüste koyup yapıştırmak iyi fikir. Kat çıkmıyoruz yuvaya zira Nazlı kızımız başka pisi istemiyor yakınında. Öbürlerine mama ve su koyuyoruz elbette.

      Sil