7 Nisan 2012 Cumartesi

BİZİM EVDE BEBEKK VARR:))

Dünden beri bu haldeyiz ev ahalisi olarak. Ağzımız fiyonk, gidip gelip Nazlıyı kolaçan ediyoruz. Kutusundan hiç çıkmıyor gibi, yavruyu da saklıyor. Kutunun içine plastik kapakla mama koyduk az az, kafasını uzatıp yedi bitraz ama pek de yedi sayılmaz. Pek yorgun sanırsam. Anam bunlar sokakta bi başlarına doğurunca yazıkım bi deri bi kemik kalıyorlar tevekkeli.
Neysem dışardan halen foto yok anlıyacağınız.  Daha bi günlük bebekimiz bikaçgüne müşerref olabiliriss sanırsamm. Daha uzun ve içi bölmeli bir kutu hazırlamalıyıs şimdiden. Yavrus palazlanınca hemen taşırız kuzuları:)
Minnoş maymunu da evde temizlik sevmeyenlerden. Temizliğe gelen ve onu çokçok seven ablasını taciz eder sürekli.


Begonvilli Ev örgü bloğunda basmış geçenlerde örgü kolyeleri. Bu da bizim 4 belki 5 yıl önce yaptığımız ve özellikle kışın bıkmadan kullandığım kolye. Yıkadım bile, bişicik olmadı:))

 Bu da ablamın ayırdığı kumboncuklardan son yaptığım kolye. Daha bu pilav çokk su kaldırır mı derler... Neyse bu malzemeden önce mumluk, sonra kolye bakalım neler çıkacak?


11 yorum:

  1. Ayrılamıyordur yanından ne yapsın kedicik şimdi yavrusunun. Benim gözümün önünde bir görüntü var ki halen gitmiyor aklımdan baba kedi yavruları kıskanıp anne yemek için yuvadan gittiğinde kaçırıp boğdu, yakalayamadık ve unutamadım hiç:( Minnoş çok tatlı kolye çok şık olmuş ellerine sağlık ablan iyi günlerde kullansın:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet yaa, biz de dün kedi kovaladık bahçeden bir iki tane neyse bugün gelşmediler pek. Annelik başka birşey gerçekten... Bu arada ablam malzemeleri ayırdı ama kolyeler benim:)) O kristallerden istiyor ya bakalım onlar da parçık purçuk artık yüzük müzük yapıcaz...

      Sil
  2. Nazlı'ya geçmiş olsun diyeyim size de gözünüz aydın:)
    Biraz zaman geçsin gösterir yavruları..Bizimde kedimiz 2 gün önce doğurdu.Sepete girmiş doğurmuş sessiz sedasız kimsenin haberi yok..İnsanoğluyla kıyaslanınca muazzam birşey.Hayranım kedilere,köpeklere ve bilumum hayvancıklara
    Yaptığınız boncuklu çalışmalar çok güzel,kolye de çok güzel olmuş
    Elinize sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Anammm güle güle büyütün yavruları. Biz sokaktaki,ne bu kadar heyecanlandık, evdeki ameliyatlı. Kimbilir evdeki doğursa ne yapacaktık:))

      Kolyeleri beğenmenize sevindim, teşekkürler...

      Sil
  3. Nazlıya ğecmiş olsunnn.sizinde ğözünüz aydın.yavruyuda merak ettim valla:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Halime, ya biliyorsun pek saklıyorlar yavruları ilk günler, kutunun içinden görebildiğimiz kadarıyla saiyahı çok siyah beyaz bi bücürük ama inşallah görücüye çıkarıcaz:)

      Sil
  4. Oh var ya
    öldum göruntuye

    baktım bı daha baktım bı daha baktım
    masallah dıyorum nasıl bı guzellık o oyle:)

    YanıtlaSil
  5. oyoy yavrusları bekliyorum merakla..mucuksssss heee bu arada bizim batti ne durumda:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Yaz gelmeden bitecek inşallah:)) Yavrus bi tane ama daha biz de göremedik ki kutunun dibine soktu kendi de çıkmıyor yemeğini yattığı yerden yedi bugüğn, oda servisi alıyor haspam:)

      Sil
  6. sizin minnoş halıya pusu kurmuş bizim kızlar düz duvara tırmnıyorlr:))

    YanıtlaSil