25 Haziran 2012 Pazartesi

ZEYTİN GÖSLÜMMM


15 yorum:

  1. Zeytin gözlere maaşallah.. Ben asıl yavruya bayıldım!!!!

    YanıtlaSil
  2. Yanıtlar
    1. Teşekkürler, şimdik sıra geldi kasaba esnafından tahta palet ve/veya tahta alçak kasa dilenmeye. Yavru 1 aylık olunca artık öbür kediler dövmez di mi? Gene de diyorum alçak tahta palet olursa hani yavru altına kaçar, saklanır.

      Sil
  3. Yavrunun boğazlanmayacak yaşa gelmesi için en az 2 ay daha var. Ama 3 hafta sonra yani sütten kesilip de kendi başına beslenmeyi başaracak hale geldiğinde anneyi kısırlaştırırsanız hem yavruyu anneyle çiftleşme uğruna katledecek erkek kedilerden korursunuz hem de annenin sonraki doğumlarını engellersiniz. Ki siz zaten biliyorsunuz bunu.Bir cana daha yardım ettiğiniz için allah razı olsun sizden.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yavru ayaklanıp mama yemeye başlayınca durmaz camın dışında. Anne de pek acemi, Ben gene camın altına yavrusun saklanabileceği gibi alçacık palet vs hazırlıyayım. Ameliyat konusuna gelince Ankaradakini yakalamadık. Veterinderde çalşışan genç eldiven mont kuşanıp geldi büyük hevesle :)) Şimdi onu yakalamaya çalışmadan bize alışmasını bekliyoruz. Bunu da yakalarsak:)

      Sil
  4. Allahım nasıl bır guzellıktır bunlar

    Farkedemeyen ınsanlara ınanamıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Yeni doğduğunda pek çikindi, kulaksız,şiş göbek, karnında tüyü yok:))) Adama benzedi 3 haftada, pek şirin oldu.

      Sil
  5. Lale'ciğim senin şansın kara böcüklerden açılmış :)
    Çok şeker yahu.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hiç sorma, pek çirkindi. Güzelleşiyor giderek:) Dün minik teras yaptık kutusunu büyüttük biraz.

      Sil
  6. çok sevimli kara boncuk :)

    yeni bir kedi annesiyim, ankara dayım, 15 günlüğüne istanbul a gitmem gerekiyor, bırakacak kimse yok yanıma alsam mı, veterinerde 15 gün kalabilir mi, napıyım bilemedim, danışayım dedim, teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. HAY ALLAH GEÇ KALMIŞIM YANITLAMAKTA.
      Ben Minnoş'u 11 gün bırakmak zorunda kalmıştım amna çok sarsıcı oluyor elbette. Ondan sonra evde bir kişi kalınca ona yapışıyor resmen. Şu sıralar ankara dışındayım, Ankarada olsam konuşur belki bir çare bulurduk ama dediğim gi,bi yazlıktayım. Cat hospital ı önerebilirim. Kendi bildil ve güvendiğiniz veteriner varsa en doğrusu orasıdır elbette. Kuzuyu öpüyorum.

      Sil
  7. kedi üç aylık bu arada.

    YanıtlaSil
  8. teşekkürler, veteriner kafeste bakabileceğini söyleyince vazgeçtik, bir yakınımızı ikna ettik :) her türlü ihtimale karşı cat hospital aklımda olsun, iyi tatiller :)

    YanıtlaSil
  9. Pek güzeller:)))maşallah

    YanıtlaSil