12 Aralık 2013 Perşembe

TATİL...

5 yıllık emeklilikten sonra üstelik havacılık gibi stresli bir işte çalşmak iyi geldi. Uzuun aradan sonra (15 yıl:)) sektöre dönmenin heyecanı ise başkaydı.
Kasım başında sezonun kapanmasıyla azalan işleri genç arkadaşlara devredip Ankara'ya geldim. Evde  oturmayı nasıl da özlemişim.
Bilgisayarım, boncuklarım ve Minnoş:)) hayat bana güzel:))


3 yorum:

  1. Bende bu aralar sizinle aynı motdayım. Bilgisayarım boncuklarım ve peluşum.benim peluş da ben yanında olunca ondan mutlusu yok.saygılar.blogum boncuk pelo

    YanıtlaSil
  2. Evet Minnoş da evde, benimle olsun, ondan mutlusu yok. Peluş da peluşmuş bayıldım:)




    YanıtlaSil
  3. Kötü kredi notumla evimi satın almak üzereyken endişeliydim. Bankamdan aldığım kredi reddedildi ve alamadım. Bir arkadaşıma açıkladım, sonra beni tüm zamanların en büyük adamı (Bay Benjamin Lee) ile tanıştırdı. Sorunumu ona mailine bir mesaj göndererek anlattım ve 3 iş günü içinde her şeyi çözmeme yardımcı oldu. İşimi büyütmek için de kullandığım evim için bana 3.000.000,00 Euro kredi verdi. Tanrı onu korusun! Bir grup yatırımcı ile çalışan Bay Benjamin Lee'den hızlı bir kredi için başvurabilirsiniz .. O, internetin her yerinde herkesin bahsettiği sihirbazdır ... 247officedept@gmail.com adresinden Mail yoluyla ona ulaşın.

    YanıtlaSil